Acts & Entertainment

Ben je voor een feest of andere gelegenheid op zoek naar entertainment? Hieronder een greep uit de mogelijkheden die ik aanbied. Er wordt uiteraard rekening gehouden met de specifieke wensen van de klant.

  • Zangeres
  • Tributes
  • Mini dinner Show

ZANGERES

Ik heb een breed repertoire dat geschikt is voor diverse gelegenheden, bestaande uit hits van de jaren 60 tot nu. Een avondvullend programma of enkele nummers voor een speciale gelegenheid, met orkestband, begeleidingsband of DJ. Ook ben ik beschikbaar als studio- en sessiezangeres.

TRIBUTES

Deze acts zijn – solo of met live band – geschikt voor veel gelegenheden. Ik heb deze shows bijvoorbeeld vaak opgevoerd tijdens bedrijfsfeesten. Maar ook particulieren hebben deze act omarmd. In een rap tempo wissel ik van gedaante en wordt het publiek op een groot aantal nationale en internationale artiesten getrakteerd. Ook erg geschikt als aanvulling op een DJ. Hieronder enkele voorbeelden:

Met orkestband of met mijn geweldige begeleidingsband kan ik elke tribute aan. Speciaal voor uw gelegenheid kunnen we ook meerdere kleine tributes doen gedurende de middag of avond.

MINI DINNER SHOW

Samen met de horeca verzorg ik een mini dinner show. De gasten worden tijdens een drie of vier gangen diner getrakteerd op een aantal nationale en internationale artiesten. Vol humor wordt deze show aan elkaar gepraat door een presentator. Uw gasten zullen zich gegarandeerd niet vervelen. Voor meer informatie of tarieven kun u contact met me opnemen via info@murielteloo.nl